Anamaria Prodan a dezvăluit cât a costat să-i apară poză pe cea mai înaltă clădire din lume. „Cristiano Ronaldo a plătit 480.000 de euro, de ziua Georginei”

de: Sorin Barbu
17 10. 2023

Anamaria Prodan a devenit foarte misterioasă. Nu a vrut să spună cât a costat să-i apară poza pe cea mai înaltă clădire din lume, dar nici cine a fost bărbatul care a plătit fără să clipească. A dezvăluit însă că a costat peste 100.000 de euro.

Anamaria Prodan a dezvăluit cât costă să-ți pui poza pe cea mai înaltă clădire din lume

Anamaria Prodan trăiește într-o lume de poveste, în care apar prinți bogați, pe cai albi, care nu se uită la bani când este vorba de ea. Sau cel puțin așa susține… Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf nu prea a avut noroc în dragoste după divorț, dar acum susține că s-a rezolvat și această problemă. Iar ca o dovadă de iubire, bărbatul din viața ei a plătit o sumă destul de mare doar ca să vadă poza Anei pe celebra clădire Burj Khalifa.

„A doua zi au spus că Anamaria a plătit 100.000 de euro ca să își pună poza pe Burj Khalifa (n.r. – râde). Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa.

Nu e nicio poveste. Sunt oameni care țin foarte mult la mine. Nu are totul o poveste. E uite așa. Și dacă ar avea poveste?”, a declarat Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Burj Khalifa măsoară 828 de metri înălțime și este cea mai înaltă clădire din lume. Și Cristiano Ronaldo a închiriat fațata pentru câteva minute, de ziua iubitei sale: Georgina Rodriguez. Toată afacerea l-a costat aproape o jumătate de milion de euro.

Cât costă să-ți apară poza pe Burj Khalifa?

Mai mult de 100.000 de euro. Eu știu cât a plătit Cristiano pentru ziua Georginei, 480.000 de euro. Chipul meu a apărut vreo 10 secunde, la ei au fost minute. Costă foarte mult și e din ce în mai greu. Se permit greu astfel de lucruri. (n.r. – deci mai mult de 100.000 cum s-a scris) Eu așa zic”, a conchis agentul FIFA.

Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită, dar își ține iubitul „la secret”

Anamaria Prodan este dezamăgită că de aproape trei ani nu a primit verdictul în procesul cu Dennis Man, dar în rest lucrurile îi merg bine, atât în afaceri cât și în viața personală. A dezvăluit că este din nou îndrăgostită, dar nu vrea să facă prea mare tam-tam, ca să nu atragă atenția asupra noului iubit.

„Știi ce lecție am învățat în ultimii 3 ani? Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc: «Mamă, să vedem, poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm și p-ăsta»”

Nu mai vreau să zic, că iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați și dacă pune Anamaria mâna pe ceva trebuie să lupte să ia. (n.r. – deci momentan, nu) Îl arăt mai târziu (n.r. – râde)”, a adăugat agentul FIFA.

Anamaria Prodan a fost măritată până în toamna anului trecut când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, în urma unui scandal în stradă care s-a terminat în secția de poliție.

Sursa FOTO: Instagram